Een keukenblad van beton dat op maat gemaakt is, is momenteel erg populair. Bij onze partner Decocrete kunt u terecht voor een keukenblad dat helemaal naar uw wens is gemaakt. Een keukenblad van beton geeft uw keuken en woning een stoere, maar toch warme en tijdloze look. Beton past, met de juiste combinaties, in bijna elke interieurstijl.

Met de hand gemaakt keukenblad van beton

Decocrete maakt de bladen in de eigen werkplaats. Het productieproces start met het storten van het betonmengsel in een speciaal op maat gemaakte mal. Hierna wapent Decocrete het beton: dit voorkomt dat het blad gaat scheuren.

Na het uitharden van het beton wordt de toplaag van het blad geschuurd en gepolijst. Ook coaten de medewerkers van Decocrete het blad nog. Op deze manier is het optimaal beschermd tegen vlekken en vuil. Schoonmaken is hierdoor een fluitje van een cent.

keukenblad van beton

Kennis van zaken

Een mooi keukenblad van beton maken van hoogwaardige kwaliteit vereist veel kennis en vakmanschap. Wij werken samen met Decocrete omdat zij zich bewezen hebben als een absolute kwaliteitsproducent van unieke betonnen producten.

Categorieën: Interieur