De verbouwen van Overvecht

Bezoek de mooie tuinmarkt van overvecht in Schagen Zuid Oost Beemster of in Hoorn ! En maak van de mooi kerstmarkt gebruik om u tuin aankopen te doen!

Het is heel erg mooi in tuincentrum overvecht alles ligt al lang en breed in de schappen van de winkel. Hoog tijd dus om je voor te bereiden op de mooie buiten dagen die op komst zijn. Hierbij hoort uiteraard ook het uitkiezen van de mooiste tuin meubels , zodat je die in de vakantie te kunnen gaan bezoeken. Uiteraard helpen we hier graag een handje aan mee!

Overvecht Kerstmarkt

Overvecht Kerstmarkt

Kijk hier voor de Kerstmarkten in Nederland

Kerst vieren we in Nederland massaal. 9 op de 10 Nederlanders geeft aan tenminste iets aan kerstmis te doen. De één versiert het hele huis met kerstdecoratie en sfeerverlichting, een ander bezoekt de mis op kerstavond en weer een ander gebruikt de kerstdagen om familie te bezoeken. Dat de kerstviering steeds populairder wordt is te merken aan de opkomst van kerstmarkten in ons land. Moest men voorheen nog de grens over om een kerstmarkt te bezoeken, tegenwoordig vind je ze in grote getalen veel dichter bij huis

kerstmarkten

kerstmarkten

De kerstmarkt start eerder. Vanaf mei is de organisatie van overvecht ontzettend druk bezig geweest om alles coronaproof te organiseren en de vele inspanningen blijken nu niet voor niets.

Op de Kerstmarkt is slim je kerst boodschappen doen

Op de kerstmarkt kopen heeft vele voordelen, de prijs is niet eens het grootste voordeel, maar is mooi meegenomen.

Ken je ’em nog, die oude slogan? Op je markt is je gulden een daalder waard !Ja, het is nog steeds waar. Inmiddels hebben we al lang de euro, maar ook je euro is meer waard op de markt. Vooral bij het groente en fruit sta ik steevast versteld van de prijzen. Marktkooplieden kopen over het algemeen slim in. Veel meer van het seizoen dan in de supermarkt. Dat scheelt (ook) in de prijs. Omdat hun huurprijs gemiddeld veel lager ligt dan van de supermarkt, kunnen ze ook met lagere marges hun producten verkopen. Dat is fijn voor je portemonnee. Enig nadeel soms: je koopt te veel. Wie kan het nu weerstaan om vier meloenen voor maar 5 euro te kopen? Maar ja, als je geen tien kinderen thuis hebt rondlopen, wat doe je er dan mee? Verdelen, is bij mij de gouden tip. Vaak zie ik vriendinnen uit de buurt ook op de markt en dan neemt de één de meloenen en de andere de aardbeien. Vervolgens delen we de buit. Hoe leuk – en goedkoop – is dat? En ja, het kan betekenen dat je even drie dagen achter elkaar aan de bosbessen zit. Is ook niet erg! Dat is de kerstmarkt van Overvecht !

Hoeveel dagen tot kerst
Categorieën: Nieuws vloeren