Woodstock vloeren heeft verkoop ISOPACT (tijdelijk) gestopt

Woodstock Vloeren is gestopt met de verkoop van Isopact om dat er teveel onduidelijkheid is over het MERK Isopact. Na een stukgelopen samenwerking heeft Woodstock een goede vervanger voor Isopact en kunnen daardoor verder met het maken van lichtgewicht isolerend beton (schuimbeton). Op dit moment heeft Woodstock namelijk een duurzamere en sterkere vorm van schuimbeton samen met het TU Delft ontwikkeld. Dit is bij Woodstock zeer goed te combineren met vloerverwarming, een dekvloer en een eindvloer naar keuze. Isopact was ooit tot stand gekomen door een unieke samenwerken tussen Schuimbeton West, Woodstock vloeren en West-Friesland Vloerenservice. Hierdoor kon een totale vloerrenovatie worden aangeboden met vloerverwarming tot eindvloer. Op dit moment maakt Woodstock zelf hoogwaardige schuimbeton op de werklocatie en West-Friesland vloeren de woonbeton.

 

isopact

Isopact

 

Verkoop ISOPACT (tijdelijk) gestopt in het combinatie vloeren systeem wat Woodstock vloeren verkoopt en er wordt ander schuimbeton toegepast

WARP SYSTEMS

Isopact schuimbeton

Isopact stopt waar Woodstock Vloeren verder gaat

De vloer- en schuimisolatie van Woodstock wordt in verschillende vormen aangebracht. Zo kan het dienen voor het vullen van de kruipruimte, maar het kan ook als een zeer goede isolatielaag fungeren als onderlaag van een nieuw te bouwen woning. Binnen enkele dagen is schuimbeton van Woodstock beloopbaar.

De schuimbeton kwaliteit Woodstock is zo hoog omdat het een unieke binding bevat. Woodstock is de enige aanbieder in Nederland die deze hoog kwaliteit schuimbeton aanbied.

Toepassingen van Isopact schuimisolatie

Het schuimbeton van Isopact word gebruikt voor 4 verschillende toepassingen:

 1. Kruipruimte isolatie
 2. Vloerisolatie
 3. Opvulmateriaal
 4. Funderingsmateriaal

 

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie

In vele kruipruimtes onder huis zit vaak te veel vocht. Dit brengt vervelende gevolgen met zich mee: koude voeten, schimmel of zelfs ernstige waterschade. De kruipruimte isoleren met schuimbeton voorkomt deze problemen

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Schuimisolatie is ook uitstekend geschikt als vloerisolatie. Door uw vloer te isoleren slaat u verschillende vliegen in één klap. U bespaart namelijk op uw energierekening, u houdt vocht beter weg uit huis en daarnaast zorgt schuimisolatie voor een aangenamere binnentemperatuur.

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Doordat schuimisolatie zo licht is, gebruiken wordt Isopact ook vaak voor het uitvullen van vloeren. Hierdoor kan, in vergelijking met andere materialen, behoorlijk worden bespaard in het gewicht. Ook is het een goed alternatief voor bijvoorbeeld EPS Tempex (piepschuim).

Funderingsmateriaal

Funderingsmateriaal

Tenslotte is schuimisolatie in sommige gevallen ook goed te gebruikten als fundering. Isopact is relatief vlak en is daardoor geschikt om op verder te bouwen. Zo kan het een goed alternatief zijn voor een fundering op palen.

Woodstock schuimbeton toepassingen

Het hoge kwaliteit schuimbeton van Woodstock wordt voor veel doeleinden ingezet, dit zijn er een aantal:

 1. Een isolerende funderingsvloer.
 2. Opvullen van kruipruimtes in verband met vochtproblemen of schimmels.
 3. Renovatievloer bij vervanging van houten balkenvloer.
 4. Uitvulmateriaal voor bestaande vloeren.
 5. Vulling rondom zwembaden.
 6. Onderlaag voor vloerverwarming.
 7. Dak afschotlaag.
 8. Basis voor het aanbrengen van een Anhydriet gietvloer of Woonbeton.
Woodstock schuimbeton

Het duurzame Woodstock schuimbeton

Schuimbeton van Woodstock is een vloeibaar mortel dat bestaat uit duurzaam bindmiddel dat opgeklopt wordt met dierlijk eiwit. Woodstock vloeren maakt zijn schuimbeton zelf op de werkplek. Schuimbeton van Woodstock is erg licht, goedkoop, gaat lang mee en is makkelijk aan te brengen. Door de nieuwe techniek, betere en kleinere pompen, en het door ontwikkelen van biologische schuimvormers is ons schuimbeton speciaal voor de kruipruimte ontwikkeld en zijn wij de nummer 1 als het om duurzaam Schuimbeton gaat!

Totaalpakket

Je kunt schuimbeton ook combineren met vloerverwarming, een anhydrietvloer en een eindvloer. Doordat wij samenwerken met verschillende specialistische bedrijven kunnen wij jou een uniek totaalpakket aanbieden. In dit pakket zit een isolatielaag van schuimbeton, een dekvloer van anhydriet met vloerverwarming en een eindvloer van Woodstock naar keuze. Als eindvloer hebben wij diverse prachtige laminaat- en parketvloeren in ons assortiment. Ben jij toch meer van de betonlook? Dan is de woonbetonvloer misschien wel iets voor jou. Door diverse producten te combineren kunnen we jou een betere prijs aanbieden. Er ontstaat ook nooit wrijving tussen de verschillende leveranciers, omdat je bij ons altijd één vast aanspreekpunt hebt.