instort hoeklijn

Instort hoeklijn betonvloer! Deze stalen hoeklijn is een verzinkte instort hoeklijn voor betonvloer, kan eenvoudig op maat worden besteld bij de besto groep. De maximale lengte is 6000 mm en de instort hoeklijn wordt om de 500 mm h.o.h. voorzien van een aangelaste ankers.

Functie dorpel van hoek-lijn

De belangrijkste functie van een dorpel van staal is te voorkomen dat een rand van een betonvloer afbrokkeld. Dit komt veel voor bij de ingang van bijvoorbeeld een (bedrijfs)gebouw. Om water te weren bij de ingang van een pand dient er een kleine opstand gemaakt te worden om het instromende water tegen te houden. Wanneer deze opstand 10 mm hoog is, dan is dit vaak al voldoende. Wanneer deze opstand niet beschermd wordt, zal deze bij intensief gebruik al snel afbrokkelen. Om dit te voorkomen wordt een instort hoeklijn aangebracht.

Levering door besto groep

Omdat de besto groep de instort hoeklijn op aanvraag leveren bedraagt de levertijd ongeveer +/- 5 werkdagen, Kleine aantallen zijn uit voorraad leverbaar.
de besto groep zagen de hoeklijn op lengte en laten deze vervolgens verzinken. Het zinkproces duurt ongeveer 5 werkdagen afhankelijk van de drukte. 

Hoeklijn

Stalen hoeklijn kopen doet u  bij de besto groep. Uw hoeklijn of profiel van staal op maat gwordt goed afgewerkt, snel geleverd en verkrijgbaar voor de beste prijs! Een hoekprofiel van staal, (gelijkzijdig) bestelt u daarnaast gemakkelijk al u andere van staal op maat gemaakte spullen. Een hoekprofiel kopen is nog nooit zo eenvoudig (en goedkoop!) geweest. 

Hoeklijn en Staalbouw

Als totaalleverancier ontwerpt de Besto Groep , levert en monteert De bestogroep alles van staalbouw trappen en balustraden in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen voor de utiliteitsbouw en de industrie.
Besto groeo gebruiken Staal, RVS, Aluminium als basis voor hun producten. Voor de treden en paneelvullingen van de trappen en balustraden worden beton, hout, steen, glas en ook natuurlijk staal toegepast.

Besto Groep Lassen

instort hoeklijn

instort hoeklijn
dorpel van staal in de betonvloer! Deze stalen hoeklijn is een verzinkte instort hoeklijn voor betonvloer, kan eenvoudig op maat worden besteld bij de besto groep.

alles van staal op maat gemaakt

zoekt u een licht gewicht beton?

alles op maat van staal gemaakt

De Besto groep  is al meer dan 2 jaar de partij voor op maat gemaakte staal en machines, het realiseren van specials voor de bouw en infra en het verrichten van staal- en constructiewerkzaamheden op locatie. Onze klanten kunnen op ieder moment in het proces op ons rekenen. Tijdens productie en montage en natuurlijk ook inzake onderhoud en reparatie. Wij denken graag met u mee over hoe u uw idee om kunt zetten in staal!

Beton en staal

leuke film over de besto groep

ook onder stellen van staal

Raam- en deurdorpels worden veelal toegepast in combinatie met metselwerk.
De uitzettingscoëfficiënten van metselwerk
en beton zijn niet gelijk. Dit verwerkingsadvies is daarom met name bedoeld om
spanningen ten gevolge van temperatuursveranderingen te voorkomen. De dorpels
plaatsen op, danwel onderkauwen met,
AB-mortel. Dit is een gemodificeerde
mortel die verschillen in uitzetting opvangt
terwijl de aanhechting gegarandeerd blijft.

Categorieën: MaterialenVerbouwen