Industriële meubels

Bent u opzoek naar meubels die uw interieur een strak en stoer karakter geven? Dan zijn onze op maat gemaakte industriële meubels en woonaccessoires hier zeer geschikt voor.  Want naast de vloeren maken wij ook tafels, keukenbladen en wasbakken van beton. De combinatie van beton, staal en hout zorgt voor veel unieke industriële uitstraling.

Kenmerkend aan de industriële woonkamersets zijn hun houten bladen en deuren die gecombineerd worden met donker of licht metalen accenten. De basis voor een industrieel interieur is vaak een moderne strakke vloer (bijvoorbeeld een gietvloer) en een (nep) bakstenen muur of grijs betonnen muur.
Ga je voor een industriële look? Kies dan voor basis kleuren als zwart, wit en grijs en wissel die af met diep donkerbruine kleuren en pasteltinten. Bij het stijlen van een industrieel interieur moet je het vooral simpel houden. Kies mooie accessoires en wissel de strakke lijnen van je interieur af met ronde vormen en zachte kleurtinten. Voeg ook een paar gave kamerplanten aan je interieur toe, zo zorg je namelijk dat de donkerbruine kleur van jouw meubels nog beter tot zijn recht komt.

Industriele meubels

Industriële keukenbladen

De betonnen keukenbladen worden met de hand in onze eigen productiehal gemaakt. Dit is bewerkelijk en vraagt vakmanschap en ervaring. Met de juiste aandacht kunnen wij voor elke keuken een blad op maat maken in de door u gewenste dikte en kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij stemmen onze betonnen aanrechtbladen helemaal af op uw wensen!

Een aanrechtblad van beton ontstaat door een mengsel van cement en diverse toevoegingen die ervoor zorgen dat het werkblad stevig en duurzaam wordt. Als bewapening van onze betonnen bladen gebruiken wij onder andere glasvezel. Glasvezel heeft als eigenschap dat het zowel flexibel als ijzersterk is. Dankzij het gebruik van dit materiaal kunnen wij grote en lange betonnen keukenbladen uit één stuk maken die sterk zijn en geen krimpscheuren krijgen.

Massief beton is erg zwaar. Om het gewicht binnen de perken te houden, voorzien wij bladen dikker dan 4 centimeter van een kern van piepschuim. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het blad een stuk minder dan een massief betonnen blad. Een keukenblad van ons is niet veel zwaarder dan een composiet of granieten blad. Normale keukenkasten kunnen een betonnen blad dan ook goed dragen. Het uiterlijk van onze dikkere bladen is niet anders dan van massieve bladen.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw betonnen keukenblad kan genieten, impregneren wij onze bladen. Ook brengen wij nog een extra niet-glanzende beschermende toplaag aan. Hierdoor is het blad zeer goed beschermd tegen vlekken, blijft veel langer mooi en is gemakkelijk zelf te onderhouden.

 

Industriële tafelbladen

Onze betonnen tafelbladen zijn stevig, slijtvast en duurzaam. De uitstraling van onze bladen past perfect bij de industriële look door de robuust- en stoerheid. Hierdoor combineert het ook perfect met andere natuurlijke materialen als RVS en hout. Uw stylingsopties zijn eindeloos met een betonnen tafelblad. Voor deze tafels hoeven geen bomen gekapt te worden. De tafel bestaat uit een mengsel van cement en andere toevoegingen. De tafelbladen hebben daarnaast een relatief laag gewicht. Dit komt doordat wij de kern van bladen die dikker dan 4 centimeter zijn van piepschuim maken. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het een heel stuk minder dan een massief betonnen blad, en is ook niet zwaarder dan bijvoorbeeld een granieten blad. Wij kunnen grote en lange betonbladen aan één stuk maken die geen krimpscheuren krijgen omdat wij glasvezels verwerken in het betonmengsel. Zoals u weet maken we de bladen met de hand compleet naar uw wensen in onze eigen werkplaats, en kunnen we eventueel met een logo of afbeelding personaliseren. Dit doen we door de beeltenis in de mal aan te brengen of achteraf in het blad te stralen. Ten slotte hoeft u niet bang te zijn voor vlekken of krassen. Wij impregneren onze betonnen tafelbladen en brengen daarna een beschermende toplaag aan die niet glanst. Het eindproduct is nu zeer goed beschermd tegen vlekken, blijft veel langer mooi en is gemakkelijker zelf te onderhouden. Mét het behoud van die robuuste betonuitstraling.

 

Industriële wasbakken

Een betonnen wastafel is haast niet meer weg te denken uit een badkamer van deze tijd. Beton is een must voor de liefhebber van stoere, industriële en robuuste materialen. Een wastafel van beton is mooi, stijlvol, en strak. Ook is hij perfect te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, keramiek en metaal.

De wasbakken maken wij in onze eigen productiehal op maat, waardoor bijna al uw wensen te realiseren zijn. Op basis van uw ideeën en onze ervaring resulteert dit in een uniek product voor uw badkamer. De basis van onze wastafels is lichtgewicht en vezelversterkt beton. Dit zorgt ervoor dat ze licht, maar ook stevig, ijzersterk en zeer duurzaam zijn. De glasvezels die wij verwerken in ons beton geeft het zowel flexibiliteit als sterkte mee. Zo ontstaan er later ook geen scheuren in het beton.

Naast onze unieke ontwerpen hebben wij ook een aantal standaardmodellen in ons assortiment. Deze wasbakken kunnen wij uiteraard wel aanpassen aan het formaat van uw badkamer.

Wij willen natuurlijk dat onze klanten jarenlang plezier kunnen hebben van onze betonnen wasbakken. Daarom impregneren wij de wasbakken en brengen een extra beschermende toplaag aan. Hierdoor zijn ze ook nog eens uitstekend beschermd tegen vlekken, en wordt onderhoud zeer gemakkelijk.

 

Fotocollage

Industriele meubels
Betonnen wasbak
betonnen eettafel
Betonnen eettafel
industriële kapstok
industrieel kantoor
Categorieën: Interieur