Keukenblad

Het keukenblad bepaalt grotendeels de uitstraling van de ikea keuken en vormt natuurlijk in de keuken de belangrijkste werkplek. Daarom is het wel zo mooi om er zeker van te zijn dat het werkblad bij uw keuken past. Bij woodstock kunt u kiezen voor een keukenblad van deco crete op maat, zodat u er zeker van bent dat het blad perfect aansluit bij de rest van uw keuken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en wij vertellen u hoe u aan het perfecte keukenblad op maat gemaakt van beton.

Keukenblad

Waarom kiest u een aanrechtblad van beton

Een van de belangrijkste vragen bij de keuze voor een nieuwe ikea keuken(blad) is natuurlijk het materiaal. Het materiaal bepaalt niet alleen de uitstraling van de keuken, maar brengt ook onderhoud met zich mee en beïnvloedt de manier waarop u aan het keukenblad aan de slag gaat. Het is daarom belangrijk om vooraf verschillende opties met elkaar te vergelijken, zodat u er zeker van bent dat u voor het juiste materiaal kiest. Het keukenblad is immers niet een onderdeel dat u snel zult vervangen; een keukenblad dient duurzaam te zijn.

Keukenblad op maat

Zodra u voor het materiaal beton heeft gekozen, is het tijd om te bepalen hoe het keukenblad er precies uit gaat zien. Hierbij spelen de afmetingen en de dikte van het materiaal een belangrijke rol. Standaardafmetingen zijn geschikt voor veel keukens, maar als u op zoek bent naar een afwijkend formaat zit u bij de KeukenConcurrent ook helemaal goed. Bij KeukenConcurrent kunt u het keukenblad op maat laten maken, zodat u er zeker van bent dat het blad perfect op de gewenste plek in uw keuken past.

Bestel bij ons en ontvang gratis advies

Wilt u meer te weten komen over een keukenblad van beton op maat? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren door de talloze mogelijkheden. De showroom staat vol met tips van onze klanten, waardoor u een goed en reëel beeld krijgt van de mogelijkheden bij een ikea Keuken Bestel het bij ons en het keukenblad wordt binnen drie tot zes weken gratis bij u thuisbezorgd.

Categorieën: Interieur

delingen