Wat zijn de hybride warmtepomp kosten!

WOODSTOCK VLOEREN – Per 1 januari zijn er nieuwe regels als je je woning wilt verduurzamen. Vanaf dan krijg je, als je twee isolatie maatregelen neemt, niet 20% van de kosten vergoed, maar 30%.! Onder de maatregelen wordt ook platdak isolatie gerekend samen gevat in vloer-, dak-, spouwmuurisolatie of HR++glas, en juist de aanschaf van een ( hybride ) warmtepomp.
In 2050 moeten onze woningen niet meer verwarmen met aardgas. De Rijksoverheid helpt ons om de komende jaren veel minder energie te verbruiken en hun woning zo te maken (te isoleren)dat ze straks zonder aardgas verwarmd kunnen worden. De subsidie is een onderdeel van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) en geldt voor eigenaren die zelf in hun huis wonen. De subsidie kan worden aangevraagd bij minimaal twee isolatiemaatregelen, of bij combinatie van één isolatiemaatregel met een (hybride) warmtepomp. Verenigingen van Eigenaren kunnen voor isolatiemaatregelen terecht bij de Subsidie energiebesparing eigen huis

kijk ook op WARMTEPOMP MET VLOERVERWARMING.

Hoe goed of kan je isoleren??

Met een goed geïsoleerd huis verbruik je minder energie, waardoor je energierekening flink omlaag gaat. Het is ook veel comfortabeler: met kruipruimte als vloerisolatie voelt de grond niet koud aan en met dakisolatie is de zolder ook lekker warm.
De overheid heeft regels opgesteld hoe je huis moet isoleren: de standaard en waardes. De standaard waarde geeft aan wanneer de woning goed geïsoleerd om aardgasvrij te kunnen wonen. De streefwaarden geven voor afzonderlijke bouwdelen, zoals dak, vloer, of ramen, aan met welke isolatie je sowieso goed zit.

Een warmtepomp Warmtepomp

De standaard maakt onderscheid tussen huizen vóór en na 1945 gebouwd zijn.Dit omdat er in woningen van vóór 1945 vaak geen spouw hebben. Als je huis geïsoleerd is volgens de standaard, dan kun je de cv-installatie (die nu nog op aardgas werkt) vervangen door een ( hybride) warmtepomp. Een warmtepomp draait op elektriciteit en haalt zijn warmte uit de lucht. Een hybride warmtepomp, in sommige gevallen verstandig voor huizen van vóór 1945, verwarmt ook met elektriciteit, maar heeft de mogelijkheid om bij erg koud weer over te gaan op verwarming met aardgas, waarmee hogere temperaturen nodig zijn dan met verwarming via elektriciteit.
De verhoging van de subsidieregeling geldt in ieder geval tot en met 2024.

Nieuwe subsidieregeling IN 2022!

De subsidie op woningisolatie is sinds 1 januari 2021 ondergebracht in de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE).Eigenaren en kunnen gebruik maken van deze regeling. Profiteer zo snel mogelijk van deze regeling, laat jouw woning isoleren door Woodstock vloeren en maak jouw woning energiezuiniger!
Let op: de ISDE voor isolatiemaatregelen en (hybride) warmtepompen (met een vermogen groter dan 1 kW) wordt per 1 januari 2022 verhoogd van 20% naar naar zelfs 30% van de gemiddelde totale investering!. De verhoogde subsidie voor deze maatregelen zal alleen gelden voor maatregelen die daadwerkelijk vanaf 2022 worden uitgevoerd. De subsidie voor vloerisolatie komt met deze vernieuwde regeling op € 10.50 per m². Er geldt wel een  maximum van 130 m² vloeroppervlak. Helaas nog wel twee isoleren maatregelen. Naast een isolatiemaatregel kun je als tweede maatregel ook kiezen voor een warmtepomp of zonneboiler. De hogere subsidie geldt voor tenminste drie jaar!!

Wat zijn de hybride warmtepomp kosten!

WOODSTOCK VLOEREN – Per 1 januari zijn er nieuwe regels als je je woning wilt verduurzamen. Vanaf dan krijg je, als je twee isolatie maatregelen neemt, niet 20% van de kosten vergoed, maar 30%.!

 

Hoeveel kan U besparen?

Het isoleren van jouw OUDE HOUTEN VLOEREN is de meest besparende maatregel: het levert de grootste energiebesparing op en met name de subsidie op vloerisolatie is aanzienlijk verhoogd. Bespaar nu tot wel 40% op jouw stookkosten door de vloer te isoleren met en magnesietvloer of schuimbetonvloer. Woodstock is expert op het gebied van vloerisolatie en biedt al meer dan 25 jaar de beste oplossing voor een warme en gezonde vloer.
Lees meer over onze unieke machines vloerisolatie maken.

Wat zijn de voorwaarden vloerisolatie?

De belangrijkste voorwaarde van deze subsidieregeling is dat er twee besparende maatregelen genomen moeten worden. Dat betekent dus wanneer je jouw oude vloer wilt isoleren, je dit combineert met bijvoorbeeld het isoleren van een platdak of van de spouwmuur van de muren. Het is niet noodzakelijk om allebei de maatregelen door hetzelfde bedrijf uit te laten voeren. Woodstock vloeren biedt nu naast vloerisolatie ook dakisolatie en muurisolatie aan.

Hoe kom ik u aanmerking voor de regeling?

Je bent eigenaar of een bewoner die lid van een VvE is.

Je hebt nooit eerder gebruik gemaakt van de ISDE regeling.

Er moet altijd twee isolerende maatregelen genomen worden.

De subsidie vraagt u aan nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald.

Lees meer over de voorwaarden op de website van de Rijksoverheid. Kom je niet in aanmerking voor deze subsidieregeling? Dan is het nog steeds slim om jouw woning te isoleren. Gas wordt steeds duurder en dus zal je de besparing op de gasrekening al tijdens de komende winter merken.

Nu 𝐆𝐞𝐬𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞𝐞𝐫𝐝 jouw oude vloer vervangen? Woodstock isoleert zo goed dat je aanspraak kan maken op 𝘀𝘂𝗯𝘀𝗶𝗱𝗶𝗲 van de overheid! Onze overige voordelen zijn:

✅ In 8 𝐝𝐚𝐠en geregeld
✅ Hoge 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗶𝗱
✅ 100% 𝗹𝘂𝗰𝗵𝘁𝗱𝗶𝗰𝗵𝘁

Vraag vandaag nog een offerte aan voor advies gesprek op maat gratis in de maand januari 👇

Vraag vrijblijvend isolatie (kruipruimte isoleren)advies op maat aan bij woodstock vloeren.

Goed dat u de eerste stap zet om gratis isolatie advies gesprek wat woodstock in de maand januari aanbied! Met een goed geïsoleerde kruipruimte in u woning kunt u namelijk elke maand opnieuw flink besparen op uw rekening van de energie leverancier. Woodstock komt graag bij u langs voor vrijblijvend isolatie advies en een offerte op maat ingemeten.

Wat zijn de hybride warmtepomp kosten! WOODSTOCK VLOEREN – Per 1 januari zijn er nieuwe regels. Wat is de terug verdien tijd van een warmtepomp

Isolatie advies gehad, en dan?

Na het isolatie advies gesprek ontvangt u een mooie offerte op maat gemaakt. Bij akkoord zetten wij direct alles voor u in gang en maken wij een planning.We plannen samen met u een datum voor de werkzaamheden en gaan op die dag aan de slag. In de meeste gevallen zijn de werkzaamheden dezelfde week voltooid en laten wij uw huis goed geïsoleerd en met een mooie vloer netjes achter. Zo kunt u direct beginnen met besparen op de energie.

kijk ook op

zonneboiler kosten

Houtenvloer isoleren

warp systems

warmtepomp kosten

warmtepomp kosten gebruik schuimbeton

hybride warmtepomp kosten
WAT KOST ISOPACT