Altijd al een houten huis willen kopen? Net even iets anders dan de rest? Zo’n prachtige houten woning zoals in Scandinavië? Of liever een moderne houten woning met strakke lijnen?
Bij de Woodstock is alles mogelijk. Houten woningen en houten chalets zijn vergeleken met stenen modellen voordeliger. Het is een heerlijk gevoel om te verblijven in uw eigen thuis van hout. U kunt gemakkelijk luxe houten woningen kiezen. Natuurlijk is het ook heel gaaf om één van deze houten huizen als 2e huis op een vakantiepark te plaatsen, of midden in de natuur waar u heerlijk kan genieten van de rust van buiten. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Houten huis kopen

€50.000 inc. volledige installatie

De voordelen van een houten huis kopen bij Woodstock

1. Duurzame huizen van stormhout

Wij zijn tegen bomenkap en daarom zijn onze huizen enkel van stormhout gemaakt. Stormhout is al het hout wat afgebroken of omgekiept is door meestal een hevige storm. Vaak worden deze bomen verbrand en dat vinden wij niet nodig. Daarom geven we de boom een nieuw leven waar iedereen van kan genieten!

2. Hoge kwaliteit tegen een lage prijs

In Nederland worden veel goedkope houten huizen verkocht waar mensen op korte termijn al problemen mee krijgen. Denk aan lekkages, schimmel, slechte installatie enz. Bij Woodstock bent u zeker van een goede kwaliteit thuis met veel isolatiemaatregelen zodat u ook in de winter er warm bij kan zitten. Bij Woodstock koopt u al een houten huis vanaf €30.000,-.

3. Alle prijzen inclusief volledige installatie

Wij ontzorgen u graag in het bouwproces zodat u gegarandeerd bent van een stabiel thuis. Dit gaat niet tenkoste van de prijs, al onze prijzen zijn inclusief volledige installatie. Dus ook ook het elektrowerk en de isolatie!