Een huis of pand kopen zonder makelaar.

 

Heeft u interessant in het kopen van een huis, of commercieel vastgoed Dan is het belangrijk dat u het vastgoed goed inspecteert. Vooral bij de vloer kan soms veel schade zijn zonder dat u het zien of weet. De vloer ook wel de begane grondvloer van een woning is een belangrijk constructief onderdeel van de woning. Vaak vertonen oudere een oudere panden/woningen de vloer gebreken en kunnen deze in de toekomst ernstige gevolgen hebben en erg kostbaar kan zijn om dit in de toekomst te verhelpen. Een Woodstock vloerinspectie van een bestaande woning bij aankoop geeft inzicht in de bouwkundige staat van de vloer en de kruipruimte.

 

Waarom een Woodstock vloerinspectie?

In de bouwperiode 1800 -1981 zijn veel vloersystemen van hout gemaakt en werd in Nederland zeer veel toegepast. Om de bouwproductie te kunnen halen en te versnellen zijn er veel houten balken vloersystemen toegepast. Op lange termijn is gebleken dat dit nadelige gevolgen heeft voor ongeveer 25% van alle vloeren in Nederland. Door vocht veroorzaakt dat de kop ze kanten van dit vloersystemen aantast waardoor grote stukken hout afbreken en de vloer constructief in kwaliteit, sterkte en draagkracht afneemt.

vloer inspectie

Wat is een vloerinspectie?

Een vloerinspectie is een visuele inspectie met als doel om inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat van bijvoorbeeld een Funda business pand vloer. Wat wordt er vaak gevonden bij een Vloerinspectie vraagt u zich af.

Vloerinspectie bij bouwkeuringen vergelijken:

Bruinrot / Houtrot
Zwam / schimmels
Kapotte baksteen vloeren
Onvoldoende ventilatie
Verkeerd toegepaste isolatie
Doe-het-zelf oplossingen
Gestapelde stenen ter ondersteuning
Corrosie
Rot
Foutieve constructie wijzigingen
Huisraad / bouwafval
CV leidingen gebroken, niet gebeugeld
Ect.

Vloerinspectie keuring kiezen

Een vloerinspectie wordt veelal bij diverse bouwkeuringen zoals een aankoopkeuring, verkoopkeuring of NHG bouwkeuring uitgevoerd. Echter kan het zijn dat u bijvoorbeeld als Verkoper i.v.m. uw meldingsplicht alleen een vloerinspectie wilt laten uitvoeren. Wij raden u aan om te kiezen voor een bouwkeuring voor een vloerinspectie en bij de bouwkeuring specifiek te vermelden naar een vloerinspectie. Zo bespaard u kosten en heeft u voor dezelfde kosten een complete bouwkundige inspectie van t te verkopen of te kopen woning.

 

Bouwkeuring rapportage bij een vloerinspectie

Bouwgebreken in beeld;
Beschrijving van het gebrek;
Kosten begroting voor direct en op termijn;
Goede basis voor offerte vergelijking van aannemers.
Tarieven vloerinspectie vergelijken
Een vloerinspectie wordt uitgevoerd bij diverse bouwkeuringen zoals een aankoopkeuring, verkoopkeuring of NHG bouwkeuring. Wilt u weten als verkoper of koper wat de kosten zijn voor een vloerinspectie bouwkeuring. Kies dan de bouwkeuring en vergelijk tarieven.

Inspectievoorwaarden

De Arbo wetgeving is altijd van toepassing immers willen de bouwexperts zonder groot gevaar werken. -Het betreft een visuele inspectie er worden geen zaken verwijderd, gesloopt of aangepast om het onderzoek te kunnen voort zetten.