Floor Bremer is een van onze mooiste gietvloeren van Woodstock Vloeren. Deze vloer is vernoemd naar de beeld schone dame Floor Bremer u wel bekend. Deze vloer kan in meerdere kleuren en kan zowel voor keuken gebruikt worden. De vloer is zeer geschikt voor Vloerverwarming. Deze vloer wordt gebruikt als kantoor vloer Woodstock vloeren is zeer goed in het maken van gietvloeren.

Heeft u snel een ondervloer nodig voor een gietvloer Zandcement of Anhydriet?
Wij van Woodstock kunnen binnen 1 week de vloer met vloerverwarming voor u maken !
Woodstock bied u de snelst drogende vloer aan van Anhydriet of Zandcement die binnen 15 dagen droog is! en verkort zo u bouwtijd !

Een cement dekvloer, ook wel bekend als zand cementvloer, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water. Deze dekvloer ligt boven de dragende constructievloer en onder de eindvloer.

Vraag naar desnel drogende cementvloeren verkort uw zo u bouw tijd!

Gietvloer

Gietvloer voor de badkamer

Een zandcementdekvloer is het beste geschikt voor gebruik in de badkamer. Hier zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats kan zandcement beter tegen vocht dan eenanhydriet- of magnesietvloer. En als er één ruimte in het huis te maken heeft met vocht, is het natuurlijk de badkamer. Daarnaast moet een vloer in de badkamer vaak (deels) op afschot worden gelegd, om ervoor te zorgen dat het water in de douche netjes naar het afvoerputje loopt.

Vloeren op afschot moeilijk

Een tweede belangrijke toepassing van vloeren zijn die we op afschot moeten worden gelegd. Dit is met een gietvloer bijna niet mogelijk.
Floor Bremer ken je vast van haar reportages in het RTL Nieuws of van de talkshow Jinek. Ze schuift namelijk heel vaak aan als politiek verslaggever. Maar wie is zij verder? En wat vindt ze eigenlijk belangrijk van haar vak?

Floor Bremer opleiding

Floor Bremer werd in 1975 geboren in Delft. Ze studeerde journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte als freelance journalist in New York, onder meer voor EenVandaag. Sinds 2009 werkt ze voor RTL Nieuws, vanaf 2010 als politiek verslaggever.

Floor schuift regelmatig aan Jinek. Zo was ze een week voor de verkiezingen te gast om FVD-lijsttrekker Thierry Baudet te interviewen. De politicus liep weg toen cabaretier Martijn Koning grappen over hem maakte. Floor distantieerde zich op Twitter van de 'roast'.
BRON

Categorieën: Gietvloer