eps isolatie

EPS isolatie

Bent u op zoek naar EPS-isolatie of naar informatie over EPS-isolatie wij kunnen u helpen met schuimbeton isolatie of houtvezel isolatie om u vloer te egaliseren en tevens te isoleren
we hebben hieronder door middels van links een menu gemaakt.

1. Schuimbetonvloer is een geïsoleerde uitvul laag op basis van cement
2. Magnesietvloer is een isolatie op basis van hout vezel

Deze pagina gaan we u verder voorzien van informatie over EPS-isolatie.

Voor het maken van een geïsoleerde vloer is het verstandig een goede berekening te laten maken door een specialist, in veel gevallen is het zelfs verplicht voor een offerte. Een medewerker van Woodstock Vloeren berekent bijvoorbeeld of de constructie van de ondervloer en de fundering sterk genoeg zijn is om de nieuwe vloer te dragen. Indien u niet of niet  de kennis in huis heeft om zelf een berekening te maken, schakel dan een medewerker in en vraag hem om advies.  bij Woodstock Vloeren: ‘Een medewerker zal controleren of het ontwerp voldoet aan de regelgeving waarbij hij u zal wijzen op cruciale zaken. Indien u een vergunning nodig heeft voor de bouw of verbouw, dan is een berekening verplicht. Aan de hand van de berekening zal beoordeeld worden of aan alle veiligheidseisen wordt voldaan. In sommige gevallen bent verzekerd tegen schade indien u geen constructieberekening hebt laten maken. De constructeur van Woodstock Vloeren zal u altijd kunnen adviseren in deze.’

Hier onder nog een aantal zaken over Vloerverwarming

Ook gaan wij het hebben over isopact vloeren

Schuimbeton kan u ook kopen bij SCHUIMBETONPLUS

Eps isolatie is een soort  Tempex isolatie

eps isolatie

eps isolatie

subsidie isolatie

WOODSTOCK VLOEREN – Per 1 januari zijn er nieuwe regels als je je woning wilt verduurzamen. Vanaf dan krijg je, als je twee isolatie maatregelen neemt, niet 20% van de kosten vergoed, maar 30%! Onder de maatregelen wordt ook platdak isolatie gerekend samen gevat in vloer-, dak-, spouwmuurisolatie of HR++glas, en juist de aanschaf van een (hybride) warmtepomp.

In 2050 moeten onze woningen niet meer verwarmen met aardgas. De Rijksoverheid helpt ons om de komende jaren veel minder energie te verbruiken en hun woning zo te maken (te isoleren)dat ze straks zonder aardgas verwarmd kunnen worden. De subsidie is een onderdeel van de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) en geldt voor eigenaren die zelf in hun huis wonen. De subsidie kan worden aangevraagd bij minimaal twee isolatiemaatregelen, of bij combinatie van één isolatiemaatregel met een (hybride) warmtepomp. Verenigingen van Eigenaren kunnen voor isolatiemaatregelen terecht bij de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).

Hoe goed of kan je isoleren??

Met een goed geïsoleerd huis verbruik je minder energie, waardoor je energierekening flink omlaag gaat. Het is ook veel comfortabeler: met kruipruimte als vloerisolatie voelt de grond niet koud aan en met dakisolatie is de zolder ook lekker warm.
De overheid heeft regels opgesteld hoe je huis moet isoleren: de standaard en waardes. De standaard waarde geeft aan wanneer de woning goed geïsoleerd om aardgasvrij te kunnen wonen. De streefwaarden geven voor afzonderlijke bouwdelen, zoals dak, vloer, of ramen, aan met welke isolatie je sowieso goed zit.

Een warmtepomp Warmtepomp of zonneboiler

De standaard maakt onderscheid tussen huizen vóór en na 1945 gebouwd zijn.Dit omdat er in woningen van vóór 1945 vaak geen spouw hebben. Als je huis geïsoleerd is volgens de standaard, dan kun je de cv-installatie (die nu nog op aardgas werkt) vervangen door een ( hybride) warmtepomp. Een warmtepomp draait op elektriciteit en haalt zijn warmte uit de lucht. Een hybride warmtepomp, in sommige gevallen verstandig voor huizen van vóór 1945, verwarmt ook met elektriciteit, maar heeft de mogelijkheid om bij erg koud weer over te gaan op verwarming met aardgas, waarmee hogere temperaturen nodig zijn dan met verwarming via elektriciteit.
De verhoging van de subsidieregeling geldt in ieder geval tot en met 2024.

Problemen in de kruipruimte kunnen problemen veroorzaken met de eindvloer. Natuurlijk hangt dat ook van je vloer af (heb je beton of hout gekozen). Zo is een gietvloer ook gevoelig voor vocht, terwijl een houten vloer of laminaatvloer zeker niet. Hout kan gaan rotten door vochtproblemen onder de vloer in dit geval de kruipruimte. Vul de kruipruimte met schuimbeton en doe daar de vloerverwarming op neerleggen daarna mooie snel drogende dekvloer storten zodat alles snel droog is( 7 werk dagen)

Woodstock wil na 2022 CO2-neutraal vloeren maken. En de ambitie is om in 2026 ook nog eens volledig emissieloos te werken. Dus zonder uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof. Goed voor dier en klimaat, het levert betere werkplekken op voor medewerkers én minder overlast voor de omgeving en bewoners. Daarom gaan we ons bouwmaterieel nog meer verduurzamen. Twee Woodstock medewerkers geven inzicht in hoe je de uitstoot reduceren.

Het kabinet heeft in 2019 al het Klimaatakkoord gepresenteerd. Dit is een overeenkomst tussen organisaties en bedrijven in Nederland om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Het doel is dat we in 2030 bijna de helft minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990. In 2050 moet dat bijna honderd procent minder zijn. Tevens stelt de overheid dat in 2030 de stikstofuitstoot met de helft minder moet zijn dan in 2019.

Ook Woodstock draagt hieraan zijn vloeren bij. “de Woodstock ambitie is om na 2023 volledig CO2-neutraal te bouwen”, zegt adviseur duurzaamheid ferry blauw Daamen. “Om dit streven kracht bij te zetten is het energiemanagementplan opgesteld. Met drie speerpunten: ons wagenpark, de projecten en centrales. Een groep specialisten bekijken per onderwerp hoe we de uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten gaan verlagen. Daarbij gaat het niet alleen over CO2-uitstoot, maar dus ook over stikstof- en fijnstofemissie.”