Vloer in de woning laten renoveren? Dan wordt het tijd om op vakantie te gaan!

Hoe bevalt jouw huis? Vind je het misschien tijd om de boel eens wat grondiger aan te pakken? Je oude houten vloer opknappen kan bijvoorbeeld een woon wereld van verschil maken voor de tocht en vocht uit de kruipruimte! En wat dacht u van de look en feel van je interieur. nog maar niet over een nieuwe keuken te beginnen, als er dan toch geklust wordt, ook gelijk de hele benedenverdieping maar een likje verf geven? Je merkt het al, van het één komt het ander en voor je het weet staat je hele huis bijna letterlijk op z’n kop. Natuurlijk allemaal voor het goede doel en het eindresultaat mag er straks ook echt zijn, maar de vraag is of jij wel thuis wilt zijn tijdens zo’n verbouwing. Zijn er misschien alternatieven? Bekijk onze sponsorpagina.

Camper

Lekker weg

Ja! Er is een heel handig alternatief waar je ook nog eens heel blij van zult worden. Had je er al eens aan gedacht om lekker een week op vakantie te gaan terwijl er in jouw huis gewerkt wordt? Hoe relaxed is het om de sleutel aan de professionals te geven terwijl julie met een mooie bus camper met je volgepakte koffer het huis verlaat. Wetende dat je terug zult komen in een geweldig nieuw huis dat weer voorzien is van alle gemakken. Misschien moet je even een drempel over om je huis zomaar achter te laten bij relatief vreemden. Maar als jij je voorwerk goed doet, zul je al snel merken dat je huis in vertrouwde handen is.

Voorbereiden

Ben je wel toe aan rust? Combineer dat dan mooi met de verbouwing! Ga snel reisinspiratie op doen, zodat je nog meer zult genieten van je camper reis. Je bent niet de enige die z’n huis gewoon verlaat tijdens een verbouwing. Een heel ingewikkeld stappenplan hoef je er ook niet van te maken. Het zit ‘m allemaal in de voorbereiding. Zorg dat voor de mensen die in je huis aan het werk zijn volledig duidelijk is wat jouw wensen zijn. Je bent er immers zelf niet op het moment dat zij zich afvragen hoe je iets precies wilt hebben. Om die reden kan het handig zijn om van te voren een van de vaklui mee te nemen naar bijvoorbeeld de keukenzaak waar je een keuken gekocht hebt. De bouwvakker en keukenverkoper kunnen dan samen de tekeningen en technische details doornemen en eventuele vragen aan jou voorleggen.

Vloer aanpakken

En eigenlijk geldt het op die manier voor elke klus die je aan wilt pakken. Laat je de vloer aanpakken terwijl je weg bent? Zorg dan dat alles volkomen duidelijk is. Het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Geniet van twee dingen tegelijk: een heerlijke vakantie en de wetenschap dat je huis weer als nieuw is bij thuiskomt. Hoe relaxed kan dat zijn.

Categorieën: Materialen