Buitenkeuken

Heerlijk koken in de buitenkeuken waar u een gezond en gezellig kan genieten. Plus de mogelijkheid om een ​​culinair meesterwerk te creëren. Dit alles is mogelijk dankzij de buitenkeuken. Deze openluchtkeukens zijn van alle gemakken voorzien om optimaal buiten te koken. Het is niet allen een barbecue meer, maar een echte keuken voor in de tuin. Die compleet, netjes en gemakkelijk te onderhouden is. Dankzij de openluchtkeuken maak je snel een een maaltijd klaar en zet je buiten een lekkere maaltijd op tafel. Tegenwoordig zijn sommige tuinkeukens zelfs uitgebreider dan gewone keukens, wat hun populariteit bewijst.

Buitenkeuken

Buitenkeuken van Meubols

De buitenkeuken van Meubols

In tegenstelling tot alle andere buitenkeukens passen de buitenkeukens van Meubols in elke tuin, zijn extreem duurzaam en behoeft geen onderhoud. Het design van deze keukens zijn eenvoudig en goed doordacht met een "zwevend" ontwerp. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw eigen keuken te ontwerpen met 1001 ontwerpopties die passen bij uw behoeftes en budget. Bij Meubols vindt u geen vaste kasten, koelkasten etc. Geen hoekjes waar bladeren of schimmels kunnen zitten. Alle accessoires zijn onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Met Meubols heb je alle tijd om plezier te hebben, hoe vaak je het ook gebruik. Meubols keukens zijn opgebouwd uit losse componenten. Dit betekent dat u uw eigen ideeën en inspiratie kunt gebruiken bij het ontwerpen van uw Meubols -keuken.

Lees ook: Achterwand keuken 

Betonnen buitenkeuken

Een Betonnen buitenkeuken, die tevens dient als schutting, berging, lounge of douche.  Bij Meubols is een buitenkeuken gemaakt van beton en meer! Meubols is het werk van de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Hij was op zoek naar een onderhoudsvrije buitenkeuken die echt 365 dagen zou kunnen staan ​​in alle weersomstandigheden. Dit idee is ontstaan ​​uit het concept van creatiever en multifunctioneler gebruik van de borderafrastering. 

 

Buitenkeuken met een betonvloer

Combineer uw buitenkeuken met een Woodstock betonvloer of printbetonvloer.

Betonvloer

Betonvloeren zijn te combineren met verschillende interieurproducten. Natuurproducten als bijvoorbeeld hout en roestvrijstaal passen uitstekend in een interieur met een betonvloer, maar ook betonnen aanrechtbladen, wasbakken en tafels dragen bij aan de industriële uitstraling. Onze partner Decocrete maakt niet alleen betonnen meubels op maat, maar ook accessoires zoals schalen en lampenkappen. Voor meer informatie over deze interieurproducten kunt een kijkje nemen op de website van Decocrete.

Printbeton

Het lijkt te mooi om waar te zijn, een terras, oprit, patio of keukenvloer met de uitstraling van een natuurlijk materiaal zoals natuursteen of hout, maar dan onderhoudsarm. Printbeton maakt het mogelijk, door de hoge kwaliteit van de bovenlaag is de vloer haast niet van echte sierbestrating of hout te onderscheiden. Bovendien zijn de paden en terrassen in uw tuin onkruidvrij en onderhoudsvriendelijk doordat de vloer uit één geheel bestaat. U heeft geen last van spoorvorming en houdt tijd over om van uw unieke en stijlvolle terras te genieten.

buitenkeuken met betonvloer
Categorieën: InterieurTuin