Bouwadvies - Woodstock vloeren

Bouwadvies vloer renovatie

De visie van ons bedrijf is het leveren van goed maatwerk en ook advies voor iedere vloer. Geen verbouwing en of renovatie is hetzelfde en iedere klant heeft andere wens en verwachtingen dus voor de opdrachtgever geven wij een advies op maat.
Vanuit een goed deskundig visie zullen wij eerst een advies gesprek met u hebben om uw wensen en ideeën te vertalen in een offerte op maat voor gemaakt. Door het uitgebreide netwerk het kunnen wij u ontzorgen tijdens het hele traject van het proces, van voorbereiding tot en met de oplevering. Of het nu gaat om het totaal renovatie van de vloer door middel van schuimbeton of dat het gaat om een complete renovatie van een gebouw u kan van ons een persoonlijk advies op maat verwachten.

Douwe

Douwe Feenstra

Bouwkundig advies buro

Onze bouw en renovatie advies is het leveren van advies voor iedere renovatie opdracht. Geen verbouwing is simpel en iedere renovatie is anders heeft andere wensen en verwacht een goed advies dus bij iedere opdracht geven wij een advies op maat.
Vanuit deze eerste visie zullen wij eerst een gesprek met u hebben om uw wensen en ideeën te vertalen in een offerte op maat. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij er voor zorgen tijdens het hele traject van de renovatie , van voorbereiding tot en met de oplevering. Of het nu gaat om het vergroten van de keuken door middel van een uitbouw of dat het gaat om een complete renovatie van een oude houten vloer u kan van ons een persoonlijk advies op maat verwachten.

Wie zijn wij

Woodstock Bouwadvies heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren / verbouwen van vooral bestaande panden in de regio Amsterdam, Hoorn, Schagen, Haarlem, Purmerend en Alkmaar. Het advies van nieuwe vloeren waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kruipruimte is ons op het lijf geschreven.

Categorieën: Uncategorized

shares