Bouwadvies vloer renovatie

De visie van ons bedrijf is het leveren van goed maatwerk en ook advies voor iedere vloer. Geen verbouwing en of vloerrenovatie is hetzelfde en iedere klant heeft andere wens en verwachting dus voor de duidelijkheid voor de klant willen wij een zo duidelijke mogelijk advies op maat geven.
Vanuit een goed deskundig visie zullen onze werkvoorbereiders vaak eerst een advies gesprek met u voeren om uw wensen en ideeën te vertalen in een offerte op maat  gemaakt. Door het uitgebreide netwerk van Woodstock vloeren kunnen wij u ontzorgen tijdens het gehele (ver) bouwproces, van voorbereiding tot en met de oplevering. Of het nu gaat om het totaal vloerrenovatie of een van gedeelte daarvan.

Recent een goed advies gegeven aan Pieter De Boer

Douwe

Douwe Feenstra

Teije

Teije de Jong

Bouwkundig advies buro

Onze werkvoorbereiders zijn Douwe Veenstra en Thaje de Jong. Deze heren hebben meer dan 25 ervaring in de (vloer)renovatie.
Onze bouw en renovatie advies is het leveren van advies voor iedere renovatie opdracht. Geen verbouwing is simpel en iedere renovatie is anders heeft andere wensen en verwacht een goed advies dus bij iedere opdracht geven wij een advies op maat.
Vanuit deze eerste visie zullen wij eerst een gesprek met u hebben om uw wensen en ideeën te vertalen in een offerte op maat. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij er voor zorgen tijdens het hele traject van de renovatie , van voorbereiding tot en met de oplevering. Of het nu gaat om het vergroten van de keuken door middel van een uitbouw of dat het gaat om een complete renovatie van een oude houten vloer u kan van ons een persoonlijk advies op maat verwachten.

Wie zijn wij

Woodstock Bouwadvies heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren / verbouwen van vooral bestaande panden in de regio Amsterdam, Hoorn, Schagen, Haarlem, Purmerend en Alkmaar. Het advies van nieuwe vloeren waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de kruipruimte is ons op het lijf geschreven.

Categorieën: Nieuws vloeren