Betonvloer verven

Een betonvloer verven ziet er esthetisch beter uit, en is makkelijker schoon te maken. Het type verf dat u nodig heeft is afhankelijk van het type vloer dat u heeft. Om deze reden bestaan er verschillende soorten betonvloer voor verschillende vloeren. De beschikbare kleuren zijn meestal wit, grijs of bruintinten, maar andere kleuren zijn in overleg mogeijk.

Meer informatie over het verven van de betonvloeren

Betonvloer verven

Voorbereiding

Voordat u een betonvloer gaat verven moet de toploog van de vloer droog, schoon en stofvrij zijn.

Wilt u een prijs per M2

Primer

Om de betonvloer te laten hechten moet de vloer eerst worden bewerkt met een primer. hierna kunt u beginnen met het verven van de betonvloer.

Betonvloer verven droogtijd

Nadat de verf is aangebracht moet de verf drogen. Meestal zijn geverfde betonnen vloeren na 24 uur beloopbaar, na 48 uur licht belastbaar en na zeven dagen volledig belastbaar.

Duurzaamheid. Wat betekent dit voor ons?

Dit betekent dat we de verantwoordelijkheid hebben om onszelf en onze producten voortdurend te verbeteren: de ingrediënten die we gebruiken zijn hernieuwbaar en veilig, de hulpbronnen die we selecteren zijn duurzaam en onze innovatieve producten dragen bij aan gezondere, duurzamere en duurzamere huizen, gebouwen, voertuigen en structuren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voor onze klanten, of het nu gaat om schilders, bestekschrijvers, consumenten of detailhandelaren, betekent het dat we u helpen met het juiste product voor uw behoeften, dat we u voorzien van de juiste referenties, certificering of bewijs voor uw project of dat we u ondersteunen om de voetafdruk van onderhoudswerkzaamheden actief te verkleinen".

BETONVERF

De betonlook is industrieel, strak, design en helemaal van nu. Waarom zou je een dure vloer op een mooie strakke betonnen ondergrond leggen; de vloer op zich is al prachtig. Geef hem een kras vaste laag betonverf en je vloer is als nieuw. Ook kan je de muren een stoere beton uitstraling geven. Hoe je dit doet lees je hieronder.

 

Kan ik een betonvloer verven?

Het is mogelijk om een betonvloer te verven. Er bestaan verschillende soorten verf voor verschillende soorten vloeren. De beschikbare kleuren zijn meestal wit, grijs of bruintinten, maar andere kleuren zijn ook mogeijk.

Categorieën: Betonvloer