Betonnen keukenblad op maat

Onze partner Decocrete maakt betonnen keukenbladen. En niet zomaar een standaard betonnen keukenblad. Want Decocrete maakt alle betonnen bladen zelf in de eigen werkplaats. Dat betekent dat u het blad helemaal naar eigen wens kunt laten ontwerpen. Zowel qua afmetingen, vorm en dikte. De eigenschappen van beton zijn zeer geschikt voor het gebruik als aanrechtblad. Zo is het hard, krasvast, hittebestendig en slijtvast.

De look van een betonnen keukenblad

Met de betonnen keukenbladen van Decocrete creëert u een keuken met een hele stoere en eigentijdse look. Door het beton vervolgens te combineren met andere stijlelementen (zoals hout of RVS) geeft u uw keuken de uitstraling mee die helemaal bij u past. De oppervlakte van de betonnen bladen van Decocrete zijn erg vlak en vertonen geen reliëf.

betonnen keukenblad

Duurzaam en slijtvast

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een hele gave uitstraling. Maar uiteraard moet een keukenblad ook lang meegaan. Decocrete zorgt er met een speciaal mengsel en diverse toevoegingen voor dat het blad stevig en duurzaam wordt. Daarnaast gebruikt Decocrete als bewapening onder andere glasvezels. Die zorgen er voor dat het beton zowel flexibel als ijzersterk wordt. Hierdoor kunnen de specialisten van Decocrete grote en lange betonnen keukenbladen uit één stuk maken die sterk zijn en geen krimpscheuren krijgen.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw betonnen keukenblad kan genieten, impregneren wij onze bladen ook nog. Ook brengen we een niet-glanzende beschermende toplaag aan. Een betonnen blad van Decocrete is hierdoor goed beschermd tegen vlekken en blijft langer mooi. Op de site van Decorete leest u hoe u een betonnen blad schoonhoudt.

Betonnen keukenbladen: niet te zwaar

Ja, beton is zwaar. Om het gewicht van een betonnen blad toch binnen de perken te houden, voorziet Decorete bladen die dikker zijn dan 4 centimeter van een kern van piepschuim. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het blad een stuk minder dan een massief betonnen blad. Een keukenblad van Decocrete is dan ook niet veel zwaarder dan een composiet of granieten blad. Normale keukenkasten kunnen een betonnen blad dan ook goed dragen.

De prijs van een betonnen keukenblad

De prijs van een betonnen aanrechtblad wordt berekend per strekkende meter. Die is onder meer afhankelijk van de bladdikte, eventuele uitsparingen in het blad en de afwerking. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via het contactformulier of bel met 0226-427785. Of bezoek de website van onze beton producten leverancier.

Categorieën: Interieur