Betonijzer

Voor het versterken van woonbetonvloer gebruiken wij wapening deze kan worden aangebracht in de Betonvloer omdat beton uit zich zelf geen wapening bevat wordt het ook wel een gewapende beton vloer genoemd. Gewapende betonvloer wordt op verschillende manieren toegepast in de praktijk. Zo kan gewapende betonvloer ook met vezels worden gebruikt , magnesietvloeren en schuimbetonvloeren daar heeft het geen zin om beton ijzer toe te voegen maar kunnen vezels van glas of carbonara een op lossing bieden . Een bekende wapening die veel wordt toegepast is gewoon betonijzer. Deze wapeningsvorm wordt in bijna alle gevallen toegepast in de woon betonvloer. Er zijn ook nog andere verschillende materialen die gebruikt worden om beton te wapenen maar de beton mat rond 8 is het beste.

 

betonijzer

betonijzer

Betonijzer

Voor het versterken van woonbetonvloer gebruiken wij wapening deze kan worden aangebracht in de Betonvloer omdat beton uit zich zelf geen wapening bevat wordt het ook wel een gewapende beton vloer genoemd. Gewapende betonvloer wordt op verschillende manieren toegepast in de praktijk. Zo kan gewapende betonvloer ook met vezels worden gebruikt , magnesietvloeren en schuimbetonvloeren daar heeft het geen zin om beton ijzer toe te voegen maar kunnen vezels van glas of carbonara een op lossing bieden . Een bekende wapening die veel wordt toegepast is gewoon betonijzer. Deze wapeningsvorm wordt in bijna alle gevallen toegepast in de woon betonvloer. Er zijn ook nog andere verschillende materialen die gebruikt worden om beton te wapenen maar de beton mat rond 8 is het beste. Betonijzer of betonstaal is het zelfde. De prijs is €15,- per meter.

Lees ook: Grond afvoeren

Materialen

Voor het wapenen van beton worden naast beton matten ook wel beton ijzere staven gebruikt gebruikt die ook zijn vervaardigd uit staal. Dit wordt betonijzer of betonstaal genoemd. De matten of netten betonijzer bestaan gewoon uit staven die aan elkaar gevlochten zijn of aan elkaar worden gelast. De mazen in deze beton netten kunnen verschillen in groote. Ook de dikte van het gebruikte staal kan verschillen. Mestaal rond 8.Het staal van de beton matten kan voorzien zijn van structuur, dit is met name het geval bij dikkere stalen staven. Er kan gebruik worden gemaakt van beton netten die van te voren op maat gemaakt zijn en op het werk in het beton worden geplaatst. Daarnaast kunnen wij deze beton netten (mat)ook in een fabriek zijn aangebracht tijdens het vervaardigen van betonelementen. Bij het storten van een betonvloer moet rekening worden gehouden met de voorgeschreven dekking van rond de 2 cm. Deze voorgeschreven
dekking is vaak vastgelegd in normen. De dekking van het beton op het betonijzer is afhankelijk van de plaats en constructie waar het gewapend betonvloer wordt toegepast. Tijdens het storten kunnen betonstaalvlechters ook ter plaatse een wapening maken van betonijzer.

de Besto groep last het in elkaar

FABRICAGE

Met de juiste machines in onze vestiging in Obdam hebben wij de mogelijkheid, verschillende producten te produceren.

U kunt bij ons terecht voor:

  • het zagen, knippen, boren, lassen en snijden van verschillende soorten metalen
  • traditioneel Constructiewerk
  • prefab Constructiewerk
  • liggers in alle soorten en maten
  • complete staalconstructies
Categorieën: Materialen