Wij van Woodstock Vloeren kunnen de betonvloer  schuren!

Wij hebben daar helle mooie machine waar we dat mee doen.

Beton opknappen of gewoon schuren voor bijvoorbeeld egaline of betonvloer verven

schuren van de betonvloer is meestal een pitige en dus een tijdrovende klus. Zeker als je niet over de juiste apparatuur. In het meeste geval hoef je als particulier nooit je eigen betonvloer te schuren maar dat doet woodstock voor u. Vaak komen de betonvloer schuren alleen voor in panden of plaatsen van bedrijven die een schone ondergrond nodig hebben. Vaak wordt de betonvloer geschuurd om een beter overzicht te krijgen wat er daarna me kan, bijvoorbeeld oude verflaag eraf schuren.

De laatste jaren is de trend betovloer om op te wonen of anders om op te leven hip geworden, dankzij het beton. Bij het goed toepassen van betonvloer opknappen wordt namelijk een schone en tevens overzichtelijke werkvloer gerealiseerd. Op deze pagina gaan we het met name hebben over het schuren van een betonvloer zelf doen. Er wordtantwoord gegeven op vragen: “Wanneer moet je een betonvloer schuren?” en “Hoe kan ik een betonvloer schuren?”. Ook geven we nog veel informatie over de soorten bewerkingen als zowel het laten schuren van een betonvloer.

Een betonvloer op schuimbeton bijvoorbeeld een kruipruimte isoleren

beton schuren

beton schuren kunnen wij van woodstock vloeren

 

beton schuren

Beton opknappen of gewoon schuren voor bijvoorbeeld egaline of betonvloer verven

schuren van de betonvloer is meestal een pitige en dus een tijdrovende klus. Zeker als je niet over de juiste apparatuur

Kruipruimte isolatie creëert comfort in je woning. Doordat de warmte niet uit de ruimte verdwijnt gaat je energie flink omlaag. Om een kruipruimte isoleren gebruiken we een combinatievloer. De Woodstock combinatievloer bestaat uit het volgende:

  • we verwijderen de oude houten vloer en brengen een laag schuimbeton aan van, bij voorkeur, tussen 35 en 65 cm
  • daarop komt vloerverwarming die wordt gevoed met warm water
  • op vloerverwarming komt een sneldrogende cementdekvloer
  • vervolgens een laagje egaline.
  • als laatste de afwerkvloer, bv. een pvc-afwerkvloer.

kijk ook op isopact

daar vind je veel informatie over de kosten schuimbeton

Vloeren verliezen het grootste deel van hun warmte door uitstraling naar de koudere en vaak vochtige kruipruimte. De vloerisolatie van woodstock vloeren is dat over.

Dit isolatie in de kruipruimte kan warmtestraling trapsgewijs tot vrijwel nul reduceren. Doordat dit isolatie vloeibaar is is het ideaal voor het verwerken in krappe kruipruimte. Wat de schuim echter nog meer een logische keuze maakt, is wel zo dat een hogere isolatiewaarde te vinden is dan dan de dikste pakken wol, EPS of purschuim.

schuren beton of beton schuren

 

Categorieën: Betonvloer