Wie is Besto Groep?

De Besto Groep komt met alle oplossingen op het gebied van het lassen, zagen, boren, en aanpassen van alle soorten metalen en installaties. Vanuit Obdam bediend Besto technische dienstverlening al haar klanten in de industriële markt.  Of het nu gaat om maatwerk of seriematig werk, alles wordt snel en vakkundig gemaakt in de werkplaats. De spullen worden geleverd op iedere gewenste locatie en daar ook afgemonteerd indien gewenst. Kwaliteit en service zijn voor Besto technische dienstverlening vanzelfsprekend.

Besto Groep

Diensten

Fabricage

Met de juiste machines in Obdam kan de Besto Groep verschillende producten produceren en aanpassen.

U kunt bij Besto Groep terecht voor:

 • het zagen, knippen, boren, lassen en snijden van verschillende soorten metalen
 • traditioneel Constructiewerk
 • prefab Constructiewerk
 • liggers in alle soorten en maten
 • complete staalconstructies

Montage

Besto groep technische dienstverlening kan dankzij ervaren personeel en de juiste uitrusting zorgen voor de complete montage en demontage van uw constructies, machines en installaties. Ze zullen er altijd voor zorgen dat de montage snel en nauwkeurig geschied. De kracht en ervaring ligt bij de montage van machines, constructies en installaties. Door dat de gereedschappen gekeurd zijn en allen in bezit zijn van de nodige veiligheidspapieren zoals VCA is de Besto Groep in staat om uw montage goed en veilig uit te voeren.

Projectbegeleiding

Als technische dienstverlening beschikt Besto over de mensen die mee kunnen denken met de klant. Denk aan het ontwerpen en tekenen van technische installaties en verschillende constructies.

Realisatie gehele projecten onder andere:

 • Staalconstructies
 • Trappen
 • Loopbruggen
 • Portalen
 • Transportbanden

Besto Groep onderhoud

Onderhoud is van groot belang bij installaties die 24/7 moeten draaien. De Besto Groep begrijpt dat als er een stilstand plaatsvind van een installatie, het van groot belang is dat alles uitstekend is voorbereid. Uiteraard is het een uitdaging de installatie binnen de afgesproken tijd, weer draaiende te maken. Wij hebben dan ook de mogelijkheid om in ploegendiensten te handelen tijdens een project. Onderhoud en revisie aan uw installatie voeren wij voornamelijk op locatie uit. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn als smeren, afstellen of controleren. Maar ook grote aanpassingen aan uw machine voeren wij graag voor u uit. Dit kan mechanisch, of elektrisch onderhoud zijn. Wanneer er aan de machine zeer groot onderhoud of aanpassingen zijn dan is het voor ons ook mogelijk om het in onze werkplaats uit te voeren.

 

Lees ook: Tafelblad op maat

Stalen trappen

Een stalen trap voorzien van trap balustrade met of zonder glas is een prachtig stijlelement voor uw woning of kantoor. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect aan de inrichting en creëert zichtlijnen door uw woning of kantoor. Ontwerp uw eigen stalen trap op maat. Wilt u zelf een stalen trap ontwerpen? Dat kan. Want wellicht heeft u zelf eigen ideeën over hoe uw stalen trap er uit moet komen te zien? het design, de kleur, de afwerking, maar ook de dikte van het profiel. Een rank profiel bijvoorbeeld geeft doorgaans een landelijke uitstraling, een wat breder profiel maakt de trap strak en modern. Geen enkele stalen trap wordt standaard in productie worden genomen, maar op bestelling worden gemaakt. Het zijn vrijwel altijd unieke exemplaren, ontworpen door uw architect of misschien wel door uzelf, al dan niet in samenwerking met ons. Een stalen middenboom trap, een steektrap met of zonder balustrade?, een bovenkwarts trap met of zonder bordes? In staal of zelfs rvs? Het kan allemaal. In een hoogglans, zijdeglans of matte uitvoering. U bepaalt. Wij denken mee. Vanuit het materiaal. En vanuit de techniek.

Stalen portaal constructie

Een stalen portaal constructie zorgt voor de nodige stabiliteit bij de bouw of versteviging van een woning, hal, stal of loods. De Besto Groep verzorgd de productie van uw stalen portaal constructie van begin tot eind.  Ze leveren en monteren de staalconstructie op ieder gewenste locatie. Gedurende het gehele proces, van het ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering van de stalen portaalconstructie, bent u verzekerd van duurzame kwaliteit en een vakkundige aanpak.

Portaal constructie op maat

Een stalen portaal constructie moet boven alles stevigheid bieden. Om precies de juiste constructie te garanderen, maakt de Besto Groep uw portaal constructie volledig op maat. Zo bieden we een totaalpakket aan wanneer u gebruik maakt van onze diensten:

 1. Ontwerp
 2. Productie
 3. Montage
 4. Onderhoud

Bij de Besto Groep kunt u komen met een probleem of idee dat vervolgens stapsgewijs geanalyseerd en in kaart wordt gebracht. De Besto Groep denkt graag met u mee om tot een flexibele en hoogwaardige oplossing te komen. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt en gaan ze aan de slag met de uitvoering van het project. Daartoe gebruiken ze alleen duurzame materialen van de hoogste kwaliteit die een lange levensduur kennen en te allen tijde maximale veiligheid garanderen.

Zware portalen en stabiliteitsportalen

De Besto Groep heeft al diverse projecten uitgevoerd met betrekking tot stalen portaal constructies. Een stabiliteitsportaal waarborgt de stevigheid en veiligheid van een gebouw, ongeacht de grootte. Via hoekverbindingen en inklemmingen wordt de stabiliteit van het gebouw behouden. Ook het plaatsen van een zwaar portaal behoort tot de werkzaamheden van de Besto Groep. Een stalen portaal constructie is door zijn sterkte een belangrijk element in de stabiliteit van uw huis.

Staalconstructies

Naast stalen portaal constructies, helpt De Besto Groep u ook graag bij andere staalconstructies. Laat bijvoorbeeld een stalen hekwerk aanbrengen dat niet alleen sterk is, maar ook op esthetisch gebied aan al uw wensen voldoet. Staal is immers niet alleen een kwalitatief, maar ook een heel flexibel en stijlvol materiaal. Bent u op zoek naar een schutting die niet snel omwaait of anderszins beschadigd raakt? Laat een stalen tuinscherm in uw tuin plaatsen dat een robuuste en aantrekkelijke uitstraling geeft aan uw achtertuin. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een stalen portaal constructie of een ander soort staalconstructie? Neem dan contact op met de Besto Groep. Bekijk ook: Strooper Groep

Staalbouw Besto Groep

 

Contact

Vestiging
Kwelder 3
1713 GN, Obdam

Telefoon
(+31) 0226 456 045

E-mail
info@bestogroep.nl

Website
www.bestogroep.nl
www.bestobv.nl

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
07:00 – 17:00
Gesloten
Besto Groep Lassen
project-machine
Besto Groep Staalconstructie
besto groep project
Besto Groep monteren
Besto Groep staalconstrutie 2

besto-groep-logo-websitepng