Wij maken een schuimbetonvloer voor onder een Bebo parketvloer

Bebo Parket is een vloerenbedrijf die zijn eigen vloeren fabriceert in eigen fabriek. Ze kopen ook vloeren van bekende merken uit heel Europa. Bebo produceert parket-, visgraat- en tapisvloeren. Daarnaast hebben ze een eigen lijn Twenterand Flooring laminaten. De inkopers van Bebo kopen veel eiken grenen uit Oost-Europa en Frankrijk zodat ze zelf de controle hebben over duurzaam hout van goede kwaliteit. Ons verkoopgebied richt zich voornamelijk op vloerenbedrijven in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Scandinavië.

Onderscheiding van Bebo Parket

Bebo Parket is een groothandel en verkoopt aan bedrijven en sinds de laatste jaren ook aan particulieren. Dit doen ze zodat ook particuliere klanten kunnen profiteren van scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Bebo heeft drie locaties in Vriezenveen, waar elk individu vloeren en aanverwante artikelen kan vinden. Daarnaast zijn ze zes dagen per week geopend voor bedrijven en particulieren. Ook op het gebied van bezorging en vloerenleggen leveren ze goede diensten.

Leveringen

Heeft u eenmaal de vloer gevonden die u nodig heeft, dan wordt u geholpen met het maken van nadere afspraken over de bezorging of directe afhaal van het product. Daarnaast kunnen de goed opgeleide en ervaren vakmensen ook de vloer leggen. De keuze is aan de klant.

Onze samenwerking met Bebo Parket

Onlangs hebben wij een leuke samenwerking met Bebo Parket opgebouwd waaruit beide partijen profijt van hebben. De samenwerking betekend voor ons dat wij het vloerentotaalpakket voor een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.

 

Wat is het Woodstock totaalpakket?

Bij het Woodstock totaalpakket isoleren we eerst de vloeroppervlakte met schuimbeton. Hier bovenop brengen we de verwarming aan met de dekvloer (magnesiet, anhydriet of zandcement). Ten slotte komt er een eindvloer van Bebo Parket: PVC, laminaat of parket. Bij woonbeton van Woodstock heeft u geen dekvloer nodig en storten we het woonbeton direct over de verwarming heen.

Door onze samenwerking met diverse specialistische bedrijven kunnen we het totaalpakket aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Er ontstaat ook nooit wrijving tussen de verschillende leveranciers, omdat u bij ons altijd één vast aanspreekpunt heeft.

Vloerisolatie

Vloerverwarming in de betonvloer
We beginnen met het aanbrengen van het isolatiemateriaal voordat we beginnen met de vloerverwarming. Hierdoor haalt u een beter rendement uit uw verbouwing. We gebruiken meestal schuimbeton of geïsoleerde noppenplaten als isolatiemateriaal.

Een goede dekvloer

Anhydrietdekvloer
Bovenop de vloerverwarming brengen wij een dekvloer aan. Meestal adviseren wij u om te kiezen voor een anhydrietvloer, omdat deze vloer een maximaal rendement biedt met vloerverwarming. Als een anhydrietvloer geen optie is, kunt u ook kiezen voor een zandcement- of magnesietvloer.

Een strakke afwerkvloer

Eindvloer

Ten slotte leggen we de eindvloer aan. Dit is bijvoorbeeld laminaat, parket, PVC of iets anders dat u leuk vindt. In plaats van laminaat en parket kunt u ook kiezen voor een woonbetonvloer. In dit laatste geval heeft u geen dekvloer nodig en storten we het woonbeton direct over de verwarming heen.

Categorieën: Nieuws vloeren