Het is zover u: wilt uw badkamer gaan renoveren. U wilt de badkamerrenovatie natuurlijk zo goed mogelijk laten uitvoeren. Dan moet u wel eerst een aantal vragen beantwoorden. Willen we een moderne badkamer of gaan we voor klassiek? Wat moet er allemaal in onze badkamer komen? Wat is ons budget?Als badkamerrenovatie specialisten helpen we u graag bij het beantwoorden van al deze vragen en meer.

Wat zijn de kosten van een badkamerrenovatie?

De kosten van een badkamerrenovatie hangen helemaal af van wat voor wensen u heeft. Voor ons is het daarom lastig om een standaard richtprijs te geven. Zodra u weet wat uw wensen zijn maken wij een offerte voor u op maat.

De badkamer van uw dromen

U kunt een deel van uw oude badkamer vernieuwen, maar kunt natuurlijk ook de hele ruimte leeghalen en opnieuw beginnen. Kiest u voor de eerste optie laten we bepaalde delen van uw badkamer zitten (tegelwerk bijvoorbeeld). En bij de tweede heeft u qua ontwerp carte blanche, Voor welke mogelijkheid u ook kiest: wij helpen u om de badkamer van uw dromen te realiseren.

badkamerrenovatie

Badmeubel van beton

Onze partner Decocrete maakt onder meer wasbakken van beton. Als u op zoek bent naar een hip en robuust badmeubel, neem dan eens een kijkje op hun website. Ze maken de meubels helemaal op maat voor u. Zo weet u zeker dat u het meubel van uw dromen krijgt.