Waarom kiezen voor een afwerkvloer van Woodstock?

Een afwerkvloer van Woodstock vloeren haalt namelijk het beste renadment van een goede geisoleerde ondervloer van bijvoorbeeld schuimbeton. Het leggen van de afwerkvloer is normaliter onderdeel van ons totale vloeren pakket. Wij vervangen uw oude vloer in 1 dag wij maken dan schuimbeton waar dan weer een vloerverwarmingen op geïnstalleerd kan worden. Vervolgens brengen we daar de afwerkvloer op aan. In de meeste gevallen zullen we een cementgebonden afwerkvloer aanraden omdat deze in combinatie met de vloerverwarming goed werkt.

Waarom kiezen voor een afwerkvloer van Woodstock?

Stukje bij beetje neemt de anhydriet dekvloer in de Nederlandse markt af. Dit komt omdat deze ten opzichte van traditionele betonmortel een aantal wel unieke eigenschappen had maar het minder nodig is en het is een afvalproduct van de kolencentrale.

Een Anhydriet dekvloer ziet er wat wit uit, maar bestaat voornamelijk opgebouwd uit gips. De vloer is gladder en vlakker dan een traditionele zandcementvloer. De afwerkvloer van Woodstock   zal daarom nauwelijks krimpen. Doordat de vloeren van Woodstock warmte goed geleid zullen we hem altijd aanraden in combinatie met vloerverwarming.

Een anhydrietvloer wordt gevloeid en magnesiet of zandcement wordt gesmeerd waardoor hij zichzelf evenredig over de kamer verspreidt, met de vlakke eindvloeren als resultaat. Hierdoor is het ook voor Woodstock vloeren mogelijk om nu ook een grotere ruimte in één keer te leggen.

Cementgebonden gietmortel van Woodstock is erg populair

Een cementgebonden dekvloer wordt op de isolatie ondervloer gelegd als deklaag. Het wordt ook wel een smeervloer of specievloer genoemd.

Wilt u een dekvloer aanleggen in een vochtige, koele ruimte? Dan raden we u de cementvloer aan.

De cementgebonden gietmortel vloeit zichzelf net zoals de anhydrietvloer zelf uit. Afhankelijk van het gebruik kunnen we de vloer op verschillende manieren afwerken. Zo kan de vloer bijvoorbeeld geschuurd of geverfd worden.

Voordelen van Woodstock Vloerisolatie

Isoleer samen met de buren en ontvang extra korting

Beveel ons aan en ontvang een deel geld terug!

Vloerisolatie van Woodstock?

Vloerisolatie werkt?

Een niet geïsoleerde vloer betekent maandelijks geld weggooien. Je krijgt de kou bijna niet hellemaal het huis uit, of je houdt de warmte onvoldoende vast. Hierdoor gaat warmte verloren en is je energierekening hoog. Voorkom dit en start met besparen. Gebruik vloerisolatie!

Wat merkt u van een niet geïsoleerde vloer en een on-geïsoleerde vloer?

De kruipruimte dringd de warme lucht weg uit de kruipruimte . Dit zorgt ervoor dat de vloer koud blijft. Het gevolg hiervan is dat onderin de woning een koude, klamme zone aanwezig is. Hierdoor koelen voeten en onderbenen snel af en zijn bijna niet warm te krijgen. Dit voelt niet prettig aan. Kijk ook Betonnen vloeren en houten vloeren isolatie.

De voordelen van een vloerisolatie

Maatwerkadvies en gratis inspectie voor de isolatie onder de vloerverwarming
Op de producten 10 jaar fabriek garantie
Uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten worden geleverd door Woodstock Vloeren

Voordelen van Woodstock vloerisolatie

Direct voelbaar effect

De vloer zal een stuk beter aanvoelen. Geen koude voeten meer. Dat voelt na het aanbrengen van de vloerisolatie prettiger aan. Overigens blijft comfort ook beleving.

Besparen op de energierekening

Het gasverbruik zal bij de nieuwe omstandigheden lager zijn. Hierdoor verdient u de investering, die met vloerisolatie doet, snel terug.

Gezonder en beter huis

Dankzij vloerisolatie heeft u minder last van huisstofmijt en maken schimmels minder kans. Hiermee verhoogt u het wooncomfort en maakt u de leefomgeving aanzienlijk gezonder.