Advocaten team

Niet Bram Moszkowicz is onze advokaat maar Lars Vader is de advokaat van woodstock vloeren maar waarom?

Bram Moszkowicz werd in 2012 geschrapt als advocaat, zoals dat heet. Dat omdat gezegd en geroepen werd dat hij onder meer grote contante bedragen had aangenomen !! Sinds begin 2019 probeerde hij al terug te keren te keren als advocaat. De Orde van Advocaten wees dat verzoek in eerste instantie af. ,,hij heeft zeven jaar geboet zegt hij zelf, en ik dacht dat het in Nederland een goed beginsel was om iemand een tweede kans te geven”, aldus Bram Moszkowicz zelf die in de RTL-uitzending vertelde dat “hij leukere dagen in zijn leven heeft gekend.” BRON 

Bram Moszkowicz

Het Hof oordeelde dat Moszkowicz ‘niet op overtuigende wijze heeft laten zien dat hij zijn gedrag kan veranderden en heeft hij daar geen overtuigende waarborgen voor gekregen’. Ook vindt het Hof dat ‘de huidige financieel van Bram Moszkowicz niet juist was.

Advocaat Mr. J.W.L. Vader

Wat is een goede advokaat

Partijen bij elkaar brengen, dat is wat Lars vader doet
Lars Vader zit zo’n tien jaar in het vak bij ckh Advokaten. “Hij is opgegroeid in de ondernemers wereld en ken Noord Holland West Friesland als geen ander. Dat is het mooie eigenschap en een goede werkzame zweer en binnen zijn eigen leefomgeving is hij bekend met het hele vloeren gebied van woodstock vloeren en hij wat er leeft.”

Advokaat zijn van Woodstock vloeren is voor Lars Vader een duidelijk een bewuste keuze. “Hij had altijd al interesse in de bouwkunde op vloeren gebied. De combinatie met het commerciële aspect sprak ons erg aan . Hij bracht enorm veel voldoening uit zijn werk noor het vloeren gebied. Het is misschien cliché, maar het tot stand brengen van een goede transactie, een goede zweer waarbij alle partijen tevreden zijn; dat vind hij het mooiste onderdeel van zijn vak."
Heeft u een probleem met uw vloer en is de oorzaak hiervan onbekend of bestaat hierover onenigheid met Woodstock vloeren? Dan is een Vloertechnisch Adviesbureau wel een partij om duidelijkheid te scheppen in de situatie.

Al sinds 1980 zijn wij actief als deskundige op het gebied van vloeren en de afgelopen 30 jaar is gebleken dat er grote behoefte bestaat aan een onafhankelijk en vakkundig oordeel bij geschillen over vloeren.

Vloertechnisch Advies is belangrijk voor Woodstock Vloeren. Woodstock is gespecialiseerd in alle soorten vloeren en veel consumenten hebben wellicht al kennis met Woodstock vloeren. Als erkend deskundige worden wij al jaren ingeschakeld.

De laatste jaren worden wij steeds meer ingeschakeld door, Verzekeraars, Schadebureaus, Fabrikanten en Importeurs, maar ook de consument weet ons steeds meer te vinden

Categorieën: Regelgeving